ساخت و طراحی ویلا در شمال از دیر باز مورد توجه تمام مردم ایران بوده است ویکی از بهترین انتخاب ها برای دوری از شلوغی شهر و گذراندن تعطیلات میباشد. گروه معماری پلانکده در زمینه ی طراحی پلان و نقشه های ویلایی، طراحی نما و طراحی داخلی ویلا در کنار شماست تا رویای خود را جهت داشتن یک ویلای ایده آل تحقق بخشید.
طراحی ویلای دوبلکس در سرخ رود
نکاتی که باید در طراحی ویلا در شمال به آن توجه کرد:
طراحی ویلا در شمال کاری کاملا تخصصی میباشد و بهتر است که فرد طراح با اصول طراحی ویلا در شمال آشنایی کامل داشته باشد. چرا که اگر طراح شما با اقلیم این منطقه آشنا نباشد باعث فرسایش سریع مصالح در ویلا و همچنین کاهش شرایط آسایش برای ساکنین شود. این مساله ضمن اتلاف هزینه و سرمایه شما باعث میشود تا تجربه ای کاملا تلخ از داشتن ویلای رویای خود در شمال را برای شما جای بگذارد.
تقسیم بندی ویلاهای شمال به دو دسته ی ویلاهای ساحلی و ویلاهای جنگلی تقسیم میشود:
تفاوت این دو موقعیت قرارگیری ویل ا(جنگلی، ساحلی) به عوامل زیر بستگی دارد:
دما و رطوبت قرارگیری ویلا در این دو موقعیت
تابش خورشید
تاثیر جریان باد
مصالح سازگار با هرموقعیت
برای داشتن اطلاعات تکمیل تر جهت طراحی ویلا در شمال با ما همراه باشید:
از مصالحی در نما و کل ساختمان ویلا استفاده کنیم که دارای مقاومت بیشتری در مقابل باران و رطوبت هستند. (حتی المقدور مصالح در دسترس جهت ساخت و سازهمچون شن، ماسه و الوارهای چوبی)
حتی المقدور ساختمان را بر روی کرسی چینی قرار دهیم که از رطوبت خاک فاصله بگیرد.
زاویه خورشید و تابش نور از عوامل تاثیر گذار در جهت و ابعاد بازشوها در نمای ساختمان هستن, اما در ویلا مهمترین آیتم تاثیر گذار , دید و منظره ای است که از آن میتوانیم لذت ببریم، بنابراین هرچه پنجره ی بزرگتری داشته باشیم بسمت دریا یا جنگل، مزیت بهتری است به نسبت ویلاهایی که دارای پنجره های کوچک هستن.
کشیدگی ساختمان ترجیحا از ضلع شرق به غرب باشد. تا از جریان باد و وزش باد مطلوب بتوان به خوبی بهره برد.
در منطق پربارش از سقف های شیروانی حتی المقدور استفاده کنیم یا تمهیداتی جهت ریزش برف و باران به بیرون از ساختمان در نظر بگیریم… ( عایق بندی، ناودانی و…)
استفاده از حفاظ های ایمن دورتا دور بنا و استفاده ی بموقع از سموم و آفت کش ها جهت محافظت از بنا در مقابل قارچ و از بین رفتن مصالح…
پس از خریداری ملک مورد نظر که میبایستی تمامی عوامل تاثیر گذار در داشتن یک ویلای خوب، همچون ( شیب زمین، مناظر اطراف ملک، میزان ساخت و زیربنا، همسایگی ها، دسترسی ها ) را در نظر داشته باشیم، عوامل زیر تشکیل دهنده ی هزینه هایی هستند که میبایستی در نظر بگیرید.
هزینه ی طراحی نقشه های معماری ویلا ( از ۵ ملیون به بالا , با توجه به خواسته های مالک, متراژ و تعداد طرح های قابل ارائه توسط معمار )
هزینه ی طراحی نقشه های سازه ( از ۱۰ملیون به بالا , که بستگی به تعداد طبقات، میزان پیچیدگی سازه، تاییدیه های مدنظر ارگان های مربوطه و…)
طراحی نقشه های برق و مکانیک که طبق متراژ زیربنای هر ملک در نظر گرفته میشود.
طراحی فضای سبز و محوطه سازی ویلا ( جانمایی استخر، آلاچیق، باربیکیو، طراحی باغچه ها)
طراحی دکوراسیون داخلی ویلا (از ۵ملیون به بالا، با توجه به متراژ، تعداد فضاهای طراحی، سبک مدنظر کارفرما)
و هزینه های اجرایی (شامل هزینه های سفت کاری و نازک کاری)
بطور معمول برای ساختن یک ویلا با متراژ حدود ۲۰۰ مترمربع هزینه ای بالغ بر یک میلیارد و پانصد تا دو میلیارد در نظر گرفته میشود که این عدد با توجه به موارد نامبرده متغیر می باشد.
در این مقاله سعی داشتیم که شما را با موارد مهم و تاثیر گذار در طراحی یک ویلای ایده آل و کاربردی آشنا کنیم، البته هرکدام از موارد نامبرده نیاز به تحقیق و بررسی بیشتری دارد تا بتوانید به بهترین شکل از فضای خود استفاده نمایید،
مهمترین بخش از داشتن یک ویلای خوب، داشتن طرح پلان و نقشه ی عالی است که از روابط پلانی صحیح، دسترسی های مناسب و داشتن فضاهای کاربردی و قابل استفاده برخوردار باشد.
در زیر چند نمونه از از پلان های ویلایی را باهم بررسی میکنیم:
2 دیدگاه
سلام
یه معماری میخوام که هزینه اش رو در انتهای کار بعد قبول نهایی و تاثیر گذاربودن به مهر و لطف طراح و با اعتماد بمن به صورت شرایط بپردازم
از مازندران نور هستم
شماره همراه من
۱۱۵۹۳۲۹ – ۰۹۱۱
اگر از یلان های تکراری باشه خوب نمیشه
همکف یا دوبلکس با استخری کوچک نیاز هست