آیا میدانستید برای طراحی باغ و ویلاهای خود نیاز به مراجعه ی حضوری و جلسات متعدد نیست و میتوانید از طریق ارسال ابعاد و مشخصات زمین و خواسته های مد نظرتان از طریق واتساپ و تماس تلفنی، در کمترین زمان و هزینه ی متناسب، طراحی دلخواه خود را دریافت نمایید.
تیم طراحی پلان کده، خدمات تخصصی خود در زمینه ی طراحی پلان و نقشه های مسکونی، طراحی پلان ویلا، طراحی نمای مسکونی، تجاری، طراحی نمای ویلا به سبک مدرن و کلاسیک، طراحی فضاهای داخلی شامل: طراحی آشپزخانه، طراحی فضاهای عمومی و خصوصی مسکونی، طراحی پلان نما و دکوراسیون داخلی بصورت آنلاین و حضوری در استان اصفهان، تهران، یزد، کرمان، بوشهر و کلیه ی استان ها ارائه میدهد.
در این مقاله سعی داریم که پاسخ سوالات شما در زمینه های طراحی ویلا بطور مفصل بررسی نماییم:
ویلاها ساختمان های منحصر به فردی هستند که مطابق شخصیت و نیاز هر فرد طراحی میشود.
ویلا سازی و خرید باغ/ویلا، امروزه طرفدارهای زیادی بین افراد جامعه و سازنده ها پیدا کرده است، چرا که اشخاص برای رهایی از ازدحام شهر و جریان یکنواخت زندگی خود به دنبال فضایی امن، زیبا با امکانات رفاهی و تفریحی هستند که بتوانند مدتی را در آرامش در کنار خانواده و دوستان خود بگذرانند.
به همین دلیل لازم است که یک متخصص با توجه به تجارب خود و خواسته های مالک بهترین فضا را برای تامین موارد مذکور برای شما به ارمغان آورند.
تمامیه فضاها و مکان ها به هرقصد و هرکاربری که قرار است ساخته شود، لازم است که از یک هماهنگی کامل از شروع اولین مرحله یعنی، نقشه و پلان تا نماسازی و محوطه سازی برخوردار باشد، تا بتواند نظر ساکنین، میهمان ها و حتی خریدارها را به خود جلب نماید.
۲٫ طراحی پلان ویلا در یک طبقه ی همکف یا دوبلکس؟
ما برای طراحی ویلای شما تمام نیازها، ایدهآلها و شرایط شما را در نظر میگیریم و به جستجوی بهترین پاسخ برایش میرویم. همچنین با تخصصی که در امر طراحی جزییات و ساخت و نظارت براجرا ویلاها داریم میتوانیم دقیقا با بودجه مورد نظر شما رویایتان را بر آورده کنیم و از ایجاد هزینههای اضافی در طراحی و ساخت ویلا جلوگیری کنیم.
در مرحله ی اول میبایستی بر اساس یکسری شرایط انتخاب کنیم که ویلا در یک طبقه طراحی شود یا بصورت دوبلکس! عوامل زیر موارد تاثیر گذار روی این انتخاب میباشند:
الف) متراژ قابل ساخت چقدر میباشد؟
در بعضی مناطق میزان ساخت زیربنا, دارای محدودیت میباشد و میبایستی از دهیاری/شهرداری و ارگان های مربوطه مجوز ساخت و ساز به میزان مشخص شده در هر منطقه را دریافت کرد, بنابراین طبیعیست که اگر متراژ ساختمان قابل احداث حدود ۷۰ تا ۱۰۰ مترمربع میباشد , کلیه ی فضاهای ساختمان اعم از سالن ,آشپزخانه و سرویس و اتاقها را در یک طبقه بعنوان طبقه ی همکف طراحی نمود اما اگر متراژ بالای ۱۲۰مترمربع قابل احداث باشد میتوانیم تفکیک فضایی را در دو طبقه انجام دهیم و این دو طبقه از طریق راه پله و وید با هم در ارتباط باشند.
ب) ارتفاع قابل ساخت چقدر میباشد ؟
از عوامل تاثیر گذار دیگر در انتخاب نوع طراحی پلان , زمین هایی است دارای محدودیت ارتفاع ساختمان هستند, به نحوی که اگر اجازه ساختمان سازی در محوطه ی ویلا فقط به ارتفاع ۳تا ۴ متر میباشد ,بنابراین طراحی پلان های چنین ویلاهایی بصورت یک طبقه و بر روی سکویی به میزان ۶۰ تا ۸۰سانت فاصله از سطح زمین طراحی و تمامیه فضاها در همان سطح قرار میگیرند.
و همچنین در زمین هایی با عرض کم یا متراژ پایین , بعلت مشرفیت بر زمین همسایه ساختمان ها بصورت دوبلکس که دارای ارتفاع حداقل ۸تا ۱۰ متر میباشد , طراحی بر اساس یک طبقه در همکف صورت میپذیرد.
ج) سلیقه و خواسته های مالک چیست ؟
در زمین هایی با متراژ بالا و قرارگیری خوب موقعیت زمین از لحاظ جغرافیایی و همچنین ارزش بالای ریالی منطقه , کارفرما خواستار آن است که تمامیه فضاهای مورد نیاز جهت تامین آرامش و آسایش ساکنین و میهمانان و همچنین کلیه ی فضاها و امکانات رفاهی و تفریحی , در طراحی لحاظ گردد, بنابراین در ابتدا لیستی از کلیه ی فضاها ی مورد نیاز تامین و بر اساس آن طراحی پلان ویلا را بر اساس دوبلکس , سوبلکس یا تیریبلکس (دو یا سه طبقه), انجام میدهیم.
نمونه ای از طراحی پلان ویلا :
پر تقاضا ترین انواع ویلا، ویلاهای دوبلکس هستند. در واقع به ویلاهایی که دارای پلکان داخلی و سالن با ارتفاع زیاد هستند را اصطلاحا دوبلکس مینامیم. جذابیت اصلی در طراحی ویلا دوبلکس پنجرههای بزرگ آنها است. افزایش سطح نورگیر باعث میشود فوران نور آفتاب را به داخل ویلا بیاوریم. طراحی ویلا دوبلکس باعث میشود ارتفاع سقف در سالن افزایش بیاید. در نگاه اول، جلوه لوکس و اشرافی ویلا دوبلکس باعث میشود ذهنیت کاخ را از بنا داشته باشیم تا یک خانه معمولی.
اولین حالت در طراحی ویلا دوبلکس قرار دادن فضا های عمومی در طبقه پایین و فضا های خصوصی در طبقه بالا میباشد. طراحی ویلا دوبلکس در این حالت به این صورت انجام میشود که فضا هایی مانند آشپزخانه ، سالن ، پذیرایی و سرویس مهمان در طبقه پایین ویلا قرار میگیرد و دیگر فضا ها مانند اتاق خواب ها و حمام در طبقه بالا.
اما حالت بعدی در طراحی ویلا دوبلکس دقیقا بر عکس میباشد. این حالت معمولا زمانی در طراحی ویلا دوبلکس به کار برده میشود که دید و منظر طبقه دوم بهتر از دید و منظر طبقه اول باشد. در این حالت اتاق خواب ها در طبقه پایین و فضای عمومی مانند آشپزخانه و حال و پذیرایی در طبقه دوم قرار میگیرد.
طراحی ویلای دوبلکس همانطور که از نامش مشخص است به طراحی ویلایی گفته میشود که در دو طبقه مسکونی به صورت تک واحدی انجام شود. در واقع تنها شرط دوبلکس بودن یک ویلا فقط دو طبقه بودن آن نیست بلکه طراحی ویلا دوبلکس باید به صورتی انجام شود که طبقات به صورت یکپارجه و تک واحدی بایکدیگر کار کنند.
طراحی ویلا دوبلکس نسبت به ویلا های یک طبقه دارای ویژگی های منحصر به فردی میباشد. اولین ویژگی طراحی ویلای دوبلکس قابلیت تفکیک فضاهای هم جنس در دو طبقه میباشد. این موضوع به این معنا میباشد که به عنوان مثال شما در طراحی ویلا دوبلکس میتوانید فضا های عمومی تر مانند آشپزخانه، نشیمن، پذیرایی و اتاق تلویزیون را در طبقه همکف و فضا های خصوصی تر مانند اتاق خواب ها ، نشیمن خصوصی ، حمام را در طبقه اول قرار دهید.
مهمترین اصل در طراحی ویلا، آشنایی با نیازها و خواسته های افرادی است که میخواهند در آن ویلا زندگی کنند.
۳) انواع سبک طراحی ویلا کدامند؟
اساس سبک مدرن بر اساس اشکال ساده، خطوط مستقیم و صاف می باشد و شامل حداقل آیتم های تزئینی است. این سبک فضاهایی با خط دید مستقیم، ساده و بزرگ و با تمرکز بر کارایی و نظم را فراهم میکند.
فلسفه سبک مدرن بر مبنای ایجاد فضاهایی کاربردی در عین سادگی و به دور از تزئینات و تجملات است و در آن استفاده از متریال هایی از جمله فلزات، شیشه، سیمان و… که همگی به لطف صنعت مدرن در اختیار ما هستند، به وفور دیده میشود.
اصول این معماری همانند نظم،تناسب، تقارن، هماهنگی و کمال که در زمان یونان باستان برای خانه خدایان طراحی شده بود اصولی جاودانه است.
در طراحی نمای ویلا به سبک کلاسیک نیز میبایستی به این اصول توجه شود و هماهنگی بین اجزا , توجه به جزئیات , رعایت قرینگی و مابقی اصول طراحی نمای کلاسیک که در مقاله ی قبلی به طور کامل بررسی شد، در نظر گرفته شود. در واقع دلیل انتخاب این سبک نظم، تعادل، هماهنگی، شکوه و عظمت است که در بنا دیده میشود و افراد با گزینش این سبک , اعتبار و نظم خود را به رخ میکشند …
سبک نئوکلاسیک برای کسانی مناسب است که نه اصول سبک دکوراسیون داخلی کلاسیک را به طور کامل می پسندند و نه کاملا شیفته سبک مدرن هستند.
برای شروع طراحی یک “پلان ویلای مدرن” لازم است ابتدا لیستی از فضاهای مورد نیاز با توجه به خواسته های کارفرما و مساحت ساختمان قابل احداث و متراژ فضای آزاد تهیه نماییم.
این فضاها با توجه به عوامل مذکور میتواند شامل فضاهای زیر باشد:
ورودی شامل:
کمد میهمان,سرویس بهداشتی، آیینه و دکور
سالن اصلی:
فضای نشیمن (فضایی مناسب تماشای تلویزیون)
اتاق مستر:
( که شامل متراژ بالای ۲۵مترمربع و شامل امکاناتی از قبیل : تخت دونفره/میزتوالت/کمد و کتابخانه/حمام,کلوزت,فضای بار جهت قرارگرفتن یک سینک کوچک/یخچال/قهوه ساز/چای ساز/ و …)
لاندری (رخشویخانه)جهت قرارگیری لباسشویی و خشک کن /سینک/کمد)
آشپزخانه ی اول و دوم و فضایی جهت نگهداری خشکبار بعنوان “پنتری”)
اتاق خواب ها (به تعداد مورد نیاز) ,فضای مابین اتاق خواب ها
اتاق بازی
فضای استخرشامل:
جکوزی، سونای خشک و سونای بخار، استخر کودکان، میزبار و موتورخانه.
و فضاهای قابل تعبیه در محوطه ی بیرونی شامل:
آتشکده (جهت نشیمن زمستانه در فضای باز)، آلاچیق، باربیکیو و محل سرو، زمین بازی، فضای سرایدار و پارکینگ سرپوشیده و سرباز.
طراحی مسیر های پیاده
طراحی نورپردازی فضای سبز
طراحی مسیرهای پیاده در ویلای مدرن
پیشنهادهای پارکینگ با سقف مشبک یا متحرک در محوطه ی ویلا
طراحی دیوارهای پیرامونی و ورودی ویلا مدرن
استخر سرپوشیده ویلای مدرن
طراحی فضای داخلی ویلای مدرن در اصفهان
طبیعی هست که طراحی ویلا دوبلکس با توجه به شرایط ویژه ای که هم برای طراح و هم برای ساکنین ایجاد میکند دارای نکات خاصی باشد. اولین نکته ای که در طراحی ویلا دوبلکس باید به آن اشاره کنیم همانطور که گفته شد نحوه قرار گیری فضا ها در داخل و ارتباط آن ها با فضای سبز ویلا میباشد. این موضوع چالش هایی را در بخش ستون گذاری طراحی ویلا دوبلکس ایجاد میکند که باید بتوان با قرار گیری مناسب هر فضا از پرت شدن فضا جلوگیری کرد.
از نکات دیگر در طراحی ویلا دوبلکس تصمیم گیری برای محل قرار گیری تراس ها و بالکن ها میباشد. فضا های نیمه باز مانند بالکن و تراس از مهمترین و پر استفاده ترین فضا ها میباشد ، از این رو باید بتوان این فضا ها را در جایی قرار داد که بهترین دید و نورگیری را داشته باشند. همچنین دسترسی مناسب این فضا ها به بخش های خدماتی ویلا مانند آشپزخانه کیفیت آن را بالا میبرد.
طراحی ویلا دوبلکس ضمن موضوعاتی که در بخش های داخلی ایجاد میکند ویلا را با چالش هایی در طراحی نما و حجم ویلا نیز به وجود میاورد. طراحی ویلا دوبلکس نسبت به طراحی ویلای یک طبقه حجم بزرگتری دارد و طراح باید بتواند به ایجاد فرم و حجمی پویا زیبایی بصری مناسبی را برای ساکنین ایجاد کند.
اولین تفاوت پلانی میان طراحی ویلا دوبلکس و طراحی ویلا در یک طبقه وجود پلکان در ویلای دوبلکس میباشد. پله از مهمترین عناصر در هر ویلا میباشد. طراحی پله در طراحی ویلا دوبلکس ضمن عملکرد حیاتی که دارد از لحاظ بصری نیز بسیار عنصر تاثیر گذاری میباشد.
اولین موضوع که در رابطه با طراحی پله در طراحی ویلا دوبلکس باید به آن اشاره کرد محل قرار گیری آن است. محل قرار گیری پلکان باید به گونه ای باشد که در طبقه همکف مزاحمتی برای دیگر فضا ها ایجاد نکند و بهتر است به فضاهایی مانند آشپزخانه و ورودی اصلی خانه نزدیک باشد و در طبقه اول نیز در جای مناسبی مانند نشیمن خصوصی ورود کند. همچنین این موضوع در سازه و ستون گذاری طراحی ویلا دوبلکس نیز چالش هایی ایجاد میکند که باید به آن ها پاسخ مناسب داد.
طراحی پله در ویلای دوبلکس به فرم های مختلفی میتواند انجام شود. از مرسوم ترین پله ها در طراحی ویلا دوبلکس پله رفت و برگشتی یا U شکل میباشد.
این نوع طراحی پله به خاطر هندسه منظم و فضای کمی که میگیرد از محبوبیت بالایی در طراحی ویلا دوبلکس برخوردار است. اما گزینه بعدی پله های راسته یا L شکل میباشند. این نوع از پله ها نیاز به فضای کشیده و خاصی دارند که باید در زمان طراحی ویلا دوبلکس حتما در نظر گرفته شود. این نوع از پله ها نیز به خاطر زیبایی بصری که در ویلا ایجاد میکنند از جمله پله های محبوب در طراحی ویلا دوبلکس میباشد.
طراحی پله گرد از دیگر پله های محبوب در طراحی پلان ویلا دوبلکس میباشد. این نوع از پله ها عموما به خاطر فضای کمی که اشغال میکنند و همچنین زیبایی چشم نوازی که دارند از محبوبیت بالایی برخوردار هستند. البته باید به این موضوع نیز اشاره کرد که طراحی پله های گرد در طراحی ویلای دوبلکس بهتر است زمانی مورد استفاده قرار گیرد که با محدودیت فضا و مساحت رو به رو هستیم. چرا که این نوع از پله ها نسبت به دیگر پله ها راحتی کمتری دارند و استفاده کردن از آن ها در دراز مدت ممکن است سخت باشد.
برآورد هزینه های ساخت ویلا بسته به موقعیت مکانی، گزینه های طراحی و جزییات اجرای داخلی و خارجی ویلا متفاوت خواهد بود. همچنین باید با مراجعه به متخصصین این امور، راجع به جزییات و عوامل تاثیرگذار بر هزینه ساخت خانه ویلایی اطلاعات لازم بیشتری دریافت شود.
زمانی که از بر آورد حدودی هزینه ساخت ویلا صحبت میکنیم در واقع از یک ویلا با امکانات رفاحی معمول و فضا های استاندارد با مصالح معمول بازار صحبت میکنیم. طبیعتا استفاده از مصالح گران قیمت باعث بالا رفتن هزینه ها نیز میشود.
بطور کلی هزینه ی داشتن یک ویلا شامل موارد زیر میباشد:
بعد از طراحی موارد مذکور با توجه به خواسته و نیاز کارفرما ,یک آلبوم با نقشه های فنی و اجرایی تحویل مالک داده میشود که میتوانند هزینه های اجرا ,میزان مصالح ,میزان دستمزدها را بطور کامل آنالیز نمایند.
نمونه ی تحویل یک آلبوم معماری توسط شرکت معماری پلانکده:
هزینه ها ی طراحی پلان + طراحی نمای ویلا + طراحی محوطه + طراحی فضای داخلی در دو سطح با توجه به متراژ ویلا و خواسته های کارفرما محاسبه میگردد و دریافت طی دو مرحله و انجام طراحی طی مدت زمان سه هفته میباشد.
از خدمات دیگر تیم پلانکده بغیر از آلبوم کامل معماری , ارائه ی انیمیشن از کل فضای ویلای شماست که برای دیدن نمونه های بیشتر میتوانید به شماره ی ۰۹۱۳۲۱۱۲۷۶۷ در واتساپ پیام ارسال نمایید.
داشتن تصاویر رنگی و متحرک از فضای باغ و ویلا این امکان را به شما میدهد که قبل از اجرا بطور کامل و دقیق بدانید که قرار است چه بنایی با چه فضایی و چه میزان زیبایی در زمین شما احداث گردد و اگر بخشی از طراحی مورد پسند مالک نبود میتوان مجدد اصلاح نمود تا به نتیجه ی دلخواه خود برسید.
گروه معماری پلانکده مفتخر است با بیش از ده سال تجربه در زمینه ی طراحی پلان های مسکونی/پلان های ویلایی /تجاری و اداری و طراحی نمای خارجی و طراحی داخلی، طراحی ویلا به سبک مدرن پاسخگوی شما در تمامی زمینه های طراحی باشیم.
کلیه ی خدمات طراحی بصورت حضوری و غیر حضوری (آنلاین) جهت رفاه کارفرمایان، تنها با ارسال مشخصات ملک و خواسته های ایشان در کمترین زمان و هزینه ی مناسب، از طریق واتساپ امکان پذیر میباشد.
2 دیدگاه
عاااالی
ممنون از انرژی خوبی که به تیم ما میدید
موفق باشید