یکی ازسبک های محبوب که امروزه در اکثریت پروژه ها به کار می رود سبک مدرن است، چرا که این سبک ساده و به دور از هرگونه تزئینات غیرضروریست و چشم مخاطب را برای زمان طولانی به خود معطوف نگه میدارد، این سبک قابل استفاده در انواع ساختمان ها با کاربری های متفاوت میباشد.
گروه فنی مهندسی پلان کده با سابقه ی بیش از ۱۵ سال بر آن است که طراحی مدرن را در ساختمان های شما به زیباترین حالت و اصولی ترین روش بکار گیرد.
بهترین طراحی پلان در اصفهان و سایر شهرها با توجه به موقعیت و متراژ و خواسته ی مالکین محترم، طراحی داخلی مدرن و کلاسیک برای فضاهای مسکونی و اداری، طراحی نمای مدرن و کلاسیک، طراحی روف گاردن و محوطه سازی، طراحی ویلا به سبک مدرن و کلاسیک از تخصص های طراحی این مجموعه میباشد که در سریع ترین زمان با کیفیت بالا و نازلترین هزینه های طراحی بصورت حضوری و غیرحضوری(آنلاین) ارائه میگردد.
قبل از شروع در رابطه با اصول طراحی داخلی مدرن لازم است که بطور مفصل با ویژگی های این سبک آشنا شویم:
سبک مدرن در معماری داخلی، سبکی است که به نظر در دهه های اخیر در جوامع مختلف به خصوص در ایران، بسیار فراگیر بوده است و توانسته است طرفداران بی شماری را به خود جلب نماید. به طور معمول به هر چیزی که به صورت شیوه ای نو و جدید و خارج از حالت متعارف و مرسوم قدیمی ارائه شود، به عنوان سبک مدرن یاد می شود. که این شیوه نو و بدیع می تواند در هر زمینه و تخصص و صنعتی، به خصوص در وادی هنر صورت گیرد.
می توان ردپای این سبک را در حرفه هایی همچون معماری و طراحی داخلی نیز که از زیر شاخه های هنر می باشند، مشاهده کرد. در این مقاله قصد داریم که به بررسی سبک مدرن در معماری داخلی فضاها بپردازیم.
اساس سبک مدرن بر اساس اشکال ساده، خطوط مستقیم و صاف می باشد و شامل حداقل آیتم های تزئینی است. این سبک فضاهایی با خط دید مستقیم، ساده و بزرگ و با تمرکز بر کارایی و نظم را فراهم میکند فلسفه سبک مدرن بر مبنای ایجاد فضاهایی کاربردی در عین سادگی و به دور از تزئینات و تجملات است و در آن استفاده از متریال هایی از جمله فلزات، شیشه، سیمان و… که همگی به لطف صنعت مدرن در اختیار ما هستند، به وفور دیده میشود.
ویژگی های سبک مدرن : خطوط تمیز، اثاثیه ساده، فقدان درهم و برهمی تزئینات، فرم های عملکردی.
معماری ایرانی با همه زیبایی ها، عظمت و شگفتی هایش گاهی برای وفق پیدا کردن با سبک زندگی امروز، نیاز به تغییر دارد که این بعضی اوقات این تغییرات از معماری وفرهنگ غرب وارد آن می شوند. آشپزخانه اپن هم از همین دسته تغییراتی است که به مرور و بر اساس یک سری نیازهای اجتماعی وارد خانه های ما شد اما به طور کامل نتوانست مشکل معماری آن را حل نماید. بنابراین در آپارتمان ها و خانه هایمان به طرح و فرمی رسیدیم که نه ایرانی بود و نه غربی! اما از آن جایی که همیشه در طراحی می توان به یک راه حل منطقی و فکر شده رسید، در ادامه پیشنهادهای جذاب و جالبی را برای بستن آشپزخانه های اپن را خواهید دید.
خیلی از ایرانی ها تمایل زیادی به استفاده از آشپزخانه های اپن ندارند که علت آن را در معایب این نوع آشپزخانه می توان پیدا کرد. معایبی از جمله: داشتن دید به آشپزخانه و در نتیجه تمیز و مرتب نمودن دائم آن. عدم راحتی در انجام کارها با حضور مهمان انتشار بوی غذا در سایر فضاهای خانه و…
در هر صورت قبل از هر تغییری شما باید به این نکته توجه کنید که کدام یکی از این معایب مد نظرتان بوده و چه مشکلی را می خواهید برطرف سازید.
اگر می خواهید اپن آشپزخانه خود را ببندید و در عین حال احساس می کنید که با این کار نور خانه گرفته شده و فضا دلگیر می شود، می توانید از درب و پنجره شیشه ای برای این کار استفاده نمایید. از مزایای این روش می توان به جلوگیری از پخش شدن بوی غذا و جلوگیری از سروصدا اشاره داشت که اگر از شیشه های طرح دار استفاده کنید تا حدودی دید به داخل آشپزخانه را نیز محدود خواهید کرد. اما از معایب بزرگ این روش تمیز نمودن شیشه ها به طور مرتب است.
این روش از روش فوق کارساز تر و پرطرفدارتر است. زیرا علاوه بر مزایای گفته شده در مورد درب و پنجره شیشه ای، این امکان وجود دارد که در صورت نیاز آشپزخانه به طور کامل باز بماند و یا هر وقت تمایل داشتید آن را بسته نگه دارید. اگر از متلیار هایی مانند چوب استفاده کنید هم دیگر با مشکل تمیز کردن مرتب شیشه ها مواجه نخواهید بود. درب های کشویی و پنجره های آکاردئونی، هم حریم آشپزخانه شما را در زمان های نیاز حفظ می کنند و هم از دلگیر و تاریک شدن آشپزخانه های کوچک جلوگیری می نمایند. نکته مهم این که خودشان جای کمی را اشغال می نمایند.
شاید بد نباشد که سری به سال های دور شاید دهه ۴۰ یا ۵۰ بزنیم و نگاهی دوباره به طراحی های آشپزخانه آن زمان بیندازیم. اگر یادتان باشد زمانی پنجره سرو به سمت پذیرایی خانه باز می شد پس به این موضوع فکر کنید که ممکن است الزام نباشد کل دیوار یک آشپزخانه بسته برداشته شده و به اپن تبدیل شود، می توان یک پنجره زیبا و متناسب با ابعاد فضا در دل دیوار مورد نظر گشود و در عین نیمه باز نگه داشتن آشپزخانه، مشکل دلگیر و یا تاریک شدن فضا را هم حل کرد. گل های رنگارنگ و زیبا، چند وسیله دکوری و تزیینی همه و همه پنجره شما را کامل تر می کنند.
اصلا به این موضوع که پرده نمای آشپزخانه شما را زشت و بدریخت می کند فکر نکنید، پرده ها گاهی روش هایی آسان و در عین حال زیبا برای جداسازی فضاهای مختلف خانه هستند به شرط آن که همان قدر که در انتخاب پرده برای پذیرایی و اتاق خواب خود حساسیت نشان می دهید، برای انتخاب پرده آشپزخانه نیز با دقت عمل نمایید. یکی از راه هایی که می توانید در استفاده از پرده امتحان کنید، آویزان کردن پرده های نازک تا پایین اپن آشپزخانه است.
پارتیشن های دکوراتیو منزل، از روش های مدرن تر و جذاب تر بستن اپن آشپزخانه است. این پارتیشن یا جداکننده می تواند شامل موارد زیادی باشد. نمونه های بالا انواع ایده های مختلف از پارتیشن های چوبی، آکواریوم، قفسه، کتابخانه گرفته تا پارتشین های گیاهی را به شما نشان می دهند. از مزایای پارتیشن های چوبی می توان به محدود بودن دید به آشپزخانه، عبور دادن نور و عدم تاریکی و ایجاد یک عنصر دکوراتیو در دکوراسیون اشاره داشت. اما این مورد هم خالی از عیب نبوده و عدم جلوگیری از انتشار بو و صدا از معایب آن محسوب می شود. توصیه من به شما این است که اپن را از حالت صلب و یکنواختی که سالیان طولانی مدت در خانه های ما وجود داشته خارج کرده و طرحی نو برای آن به وجود بیاوریم.
این راه حل آخر باید با دقت زیادی طراحی و اجرا شود چرا که ممکن است نسبت به موارد گفته شد، بیش تر باعث دلگیری و تاریک شدن فضا گردد. برای این که این اتفاق نیفتد، شما ابتدا بررسی کنید که کدام نقاط از خانه بیش تر از بقیه به آشپزخانه تان دید دارند، همان نقاط را توسط کمدها و قفسه ها پوشش دهید. از مزایای این روش می توان به محدود کردن دید به داخل آشپزخانه، افزایش فضا درآشپزخانه های کوچک و هم چنین تاریک نکردن خانه اشاره کرد اما معایب آن عدم جلوگیری از انتشار بو و سر و صدا است. اگر کمدهای شما به گونه ای باشند که از طرف دیگر آن هم بتوان استفاده نمود کارایی این روش افزایش پیدا می کند.
کلام آخر : انتخاب و استفاده از روش های گفته شده بسیار به آشپزخانه و خانه شما بستگی دارد و صرفا برای ایده گرفتن و رسیدن به طرح مناسب برای شما نوشته شده است. توصیه می کنم قبل از هر تغییری با متخصص این کار در دکوراسیون داخلی مشورتی انجام دهید.
شما میتوانید برای طراحی آشپزخانه خود به سبک دلخواهتان با ما در ارتباط باشید. طراحی هر آشپزخانه با توجه به نیازهای هر خانواده به نسبت متراژ منزل شما با سبک های مدرن، کلاسیک و نئوکلاسیک طراحی میگردد.
شماره تماس : ۰۹۱۳۲۱۱۲۷۶۷
برای طراحی داخلی هرفضا لازم است که اطلاعاتی در رابطه با رنگ شناسی فضا داشته باشیم که درمطلب زیر به اختصار توضیح میدهیم.
رنگ سفید از نوع رنگ های آرام بخش می باشد و بیانگر پاکی و معنویت است. این رنگ فضایی را ایجاد می کند که در آن جزئیات فراموش شده و در آرامش و بدون اغتشاش فکری، به آنچه مد نظرمان است فکر کرده و تصمیم بگیریم. در دکوراسیون داخلی، از انواع رنگ های سفید و خانواده آن که شامل کرم، بژ، عسلی و لیمویی است به عنوان زیر ساخت اصلی می توان استفاده کرد و در کنار طیفی از رنگ ها، به هارمونی خاصی رسید.
رنگ خاکستری حالت ابهام و سکونی دارد، نور را جذب کرده و یا منعکس می کند. در کنار رنگ سیاه، روشن تر به نظر می رسد. این رنگ به عنوان رنگ پایه، تأثیر خنثی کننده داشته، از شدت رنگ کنار خویش می کاهد. خاکستری، شخصیت زندگی خود را از رنگ های پیرامون خود کسب می کند و با رنگ های متضاد و شدید و خشن خو می گیرد و از پختگی رنگ های دیگر می کاهد. به عبارتی خاکستری، مخرب نیروی رنگ هاست.
رنگ سیاه نماد ثروت و قدرت و نماد کار است. این رنگ در کنار رنگ صورتی، نشانه قدرت اجتماعی است ولی در کنار رنگ زرد، نماد نیروی خرد است. این رنگ به طور کامل، رنگ های روشن را جذب کرده و در سطح و فضاهای کوچک باعث مالکیت روح می گردد. در واقع رنگ سیاه، تیره شده رنگ های دیگر است که به همراه آبی، قویترین قهوه ای و با زرد، سبز تیره می سازد. معمولا از رنگ سیاه در جزئیات استفاده می کنند، اما در سطوح بزرگتر و سطح دیوار، حتی می بایست با الگوها و کمپوزیسیون خاصی به کار گرفته شود تا فضا را جذاب و گیرا کند.
رنگ زرد سنبل کنترل خرد، صبر و بردباری است. تحریک کننده انرژی های روحی بوده و رنگ گرمی است که نور و تشعشع خورشید را انعکاس می دهد. معمولا از زرد خردلی یا مایل به نارنجی استفاده می گردد تا رنگ زرد متمایل به سبز. بهترین در دکوراسیون داخلی، نوع زرد، زردهای خاکی هستند که درخشنده بوده و قدرت حفظ رنگ را دارند. مکمل زرد، زرشکی می باشد. بنابراین زیر ساخت مناسبی برای رنگ زرد می باشد.
سنبل معنویت، درستی، ایمان، وفاداری و اقتدار و اعتماد است و آرام بخش بوده و فضایی متوازن و هارمونیک می آفریند. برای از بین بردن رنگ زرد، از این رنگ استفاده می شود و رنگ سختی است برای طراحی و نقاشی ساختمان. رنگ آبی سرد، رنگ مناسبی برای فضاهای صمیمی و گرم نیست. در مقابل، رنگ های آبی گرم مثل لاجوردی و فیروزه ای، چشم نواز هستند که در طراحی و رنگ آمیزی خانه و فضاهای قدیمی و سنتی، استفاده فراوانی دارند.
رنگ زندگی و شانس، رشد، لذت و عشق است و گفته شده که در مقابل نیروهای اهریمنی مقاومت می کند. این رنگ انرژی فراوانی دارد. رنگ قرمز هرچه به طیف نارنجی نزدیک شود، شفاف و درخشان ترین قرمز خواهد بود و البته با ترکیب رنگ سفید، صورتی گرمی ایجاد می کند. معمولا پایه رنگ قرمز هستند که این رنگ یعنی رنگ قرمز، در طراحی داخلی نارنجی و صورتی کم رنگ یا پر رنگ، خانه های سنتی و بافت فرش و شیشه های رنگی، کاربرد فراوانی داشته و دارد.
سمبل توازن، صلح و سکون است. طیف رنگی گسترده ای داشته و نه در گروه رنگ های سرد است و نه گرم. رنگ متمایل به زرد، پر انرژی، زنده، برانگیزاننده و هیجان آور است. در عوض، سبز فیروزه ای، فضایی آرام و متعالی به وجود می آورد. به همان نسبت که رنگ سبز به آبی نزدیک گردد، آرام تر و خاموش تر شده و به فضای روحانی و مذهبی نزدیک تر می گردد و برعکس، هرچه به زرد نزدیک شود، گرم تر و پویاتر می گردد که در طراحی داخلی، نماد زندگی، حرکت و پویایی است.
رنگ صورتی ترکیبی است از قرمز و سفید که تمایل بیشتر آن به سفید، به آن سردی می بخشد و تمایلش به قرمز، گرمی خاصی ایجاد می کند. این رنگ رنگ آرامش، جوانی و نشاط است. در دکوراسیون داخلی، رنگ گلبهی با اندکی نارنجی برای اتاق خواب و به کارگیری آن در سالن پذیرایی، جذاب و باوقار است. این رنگ زیر رنگ مناسبی برای رنگ قرمز و نارنجی که حاصل آن رنگ درخشانی خواهد بود.
بیانگر عمل گرا بودن، قابل اعتماد بودن و نزدیکی به خاک است.
تنالیته های رنگ قهوه ای، رنگ چوب طبیعی مثل بلوطی، ماهاگونی، گردو و… هستند که رنگ هایی بسیار سنگین، آرام و گرم هستند…
در استفاده از رنگ سفید برای منازل شخصی نظرات مختلف و گاه متناقضی وجود دارد. مخالفین استفاده از این رنگ، سفید را یک رنگ استریل و بیمارستانی دانسته که کاملا خسته کننده است و البته سفید دوستداران زیادی نیز دارد
چه از طرفداران رنگ سفید هستید و چه از مخالفانش، با ما همراه باشید تا ۱۰ دلیل قانع کننده برای استفاده از رنگ سفید را باهم مرور کنیم:
مانند یک برگهی خالی، یک بوم خالی و یا یک استودیو رقص خالی از افراد، یک دیوار سفید نیز پس زمینه مناسبی برای هرآن چه که میخواهید خلق کنید است. سعی کنید در محیط صنعتی، اداری و یا هرجایی که نیاز به تقویت خلاقیت است از رنگ سفید استفاده کنید.
دوستدار فرش، کوسن و پارچه های رنگارنگ هستید؟ رنگِ سفیِد غالب دیوارها باعث میشود شما اجازه بازی با رنگها و تغییر رنگ و طرح همه وسایل را در فضای بسته خود داشته باشید. این مورد در فضاهایی که تغییر چیدمان در آنها زیاد است مثل اتاق نشیمن و پذیرایی میتواند بسیار کارآمد باشد.
بی دلیل نیست که سفید محبوبترین رنگ در موزه ها و گالری های هنری در سرتاسر جهان است. وجود این رنگ در پس زمینه باعث میشود که اثر هنری در مرکزیت توجه قرار گیرد.
وجود دیوار سفید در خانه محیط را آرام جلوه میدهد و باعث بزرگتر دیده شدن فضاهای بسته می گردد.
رنگ سفید رنگی همیشه شیک و به روز به شمار می رود و با وسایل چوبی آنتیک یا عتیقه جات عالی به نظر میرسد. اگر به دنبال رنگی هستید که میخواهید مدت طولانی بر روی دیوار باشد، جز سفید رنگ دیگری را انتخاب نکنید.
سفید همانطور که در تابستان یادآور روشنایی روز است، در زمستان نیز تداعی گر سفیدی برف می باشد و با هر دو دکور تابستانی و زمستانی همخوانی دارد. هیچ رنگی همچون سفید قابلیت انعطاف و تطابق با محیط اطراف را ندارد
در زندگی به اندازه کافی پیچیدگی وجود دارد. چرا حداقل محیط اطرافمان را ساده طراحی نکنیم؟ رنگ سفید در هر فضایی احساس پاکی و تازگی ایجاد میکند.
رنگ پاک سفید، رنگ مورد علاقه مینیمالیستها است و همچنین برای ماکسیمالیستها که طرفدار فضای گرم و دنج هستند نیز مناسب است. وجود یک دیوار سفید در فضای شلوغ ماکسیمال باعث جلوگیری از بینظم به نظر رسیدن محیط میشود
با وجود آلودگیهای بصری فراوان در بیرون از خانه، استفاده از رنگ سفید در طراحی داخلی میتواند تداعی گر آرامش باشد.
سفید رنگ مورد عالقه معماران است: در بسیاری از موارد ترجیح معماران داخلی استفاده از رنگ سفید است زیرا نبود رنگ باعث میشود تمرکز و توجه تنها بر ساختار باشد.
برای مشاوره رایگان، ثبت سفارش طراحی و شروع پروژه جهت پروژه های طراحی خود میتوانید با شماره ی زیر بصورت مستقیم از طریق واتساپ، تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید:
مهندس سرکار خانم عاطفه بهشتی : ۰۹۱۳۲۱۱۲۷۶۷