وقتی شما به ساختمانی نگاه می کنید چیزی که اولین توجه شما رو به خود جلب می کند چیست؟ بله نمای ساختمان بیشترین توجه شما رو جلب می کند.
نمای بیرونی ساختمان هویت یک ساختمان است. طراحی نما تاثیر قابل توجهی در برداشت و تلقی افراد از کیفیت و ساخت هر پروژه ساختمانی دارد. همچنین طراحی نمای ساختمان باید همگون با ساختمان های مجاور خود باشد.
هنگام ورود به یک منطقه مسکونی و مشاهده ساختمان های منطقه اولین و مهم ترین چیزی که به چشم بیننده می رسد طراحی نمای آن ساختمان ها ست. نمای ساختمان ها جزء اصلی ساختمان بوده و نمود خارجی هر بنا می باشد که سازنده ی بدنه و تصویر ذهنی شهروندان از آن شهر است. به همبن علت طراحی نما از مهم ترین عوامل در صنعت ساختمان سازی است.
معمار با تجربه با طراحی مناسب خود به ساختمان هویت و اعتبار می بخشد. وقتی شما به ساختمانی نگاه می کنید باید متوجه نوع و عملکرد کاربری ساختمان بشوید مورد استفاده از آن را به بیننده القا کند. یعنی اینکه اگر ساختمان اداری است طراحی نما ساختمان با عملکردش همخوانی دارد.
همچنین توجه به بافت محیط نیز مهم است. برای مثال طراحی نمای ساختمان در مهرشهر کرج یا طراحی نمای ساختمان در محله زعفرانیه یا پاسداران با طراحی نمای ساختمان در بافت سنتی مناطق مرکزی شهر تفاوت های زیادی دارد که باید توسط معمار مورد توجه قرار گیرد.
شماره تماس : ۰۹۱۳۲۱۱۲۷۶۷
در تمامی پروژه ها ما سلیقه شخصی کار فرما را در نظر میگیریم. ولی گاهی اوقات این امر در سطح گسترده شهری و نمای عمومی بدون در نظر گرفتن اصول زیبایی شناسی و بافت شهری می تواند یک نقطه ضعف محسوب شده و می تواند باعث ناهمگونی بافت شهری شود.
بنابراین اعمال سلایق شخصی بدون در نظر گرفتن نمای محیط نه تنها به زیباتر شدن ساختمانها کمکی نمیکند بلکه باعث آشفتگی میشود. طراحی نما هر ساختمان در یک شهر تاثیر مستقیم روی بدنه ی خیابان ها یا میدان هایی که در آن قرار گرفته است دارد.
عوامل زیادی در طراحی نمای بیرونی ساختمان تاثیر دارد. برخی از این عوامل به شرح زیر می باشد:
دفتر معماری پلان کده بر آن است که کلیه ی طراحی ها را از مرحله ی طراحی پلان مسکونی”تجاری” اداری، طراحی نما به سبک مدرن و کلاسیک، طراحی دکوراسیون داخلی مسکونی “اداری” تجاری، طراحی پلان و نمای ویلا، بصورت اصولی طبق قواعد و ارکان صحیح معماری در “اسرع وقت با هزینه های مناسب توسط بهترین طراحان” به کارفرمایان بصورت حضوری و آنلاین در کلیه ی شهرهای ایران ارائه دهد، در این مقاله برآنیم که قبل از بررسی طراحی نمای رومی با تاریخچه و تعاریف معنایی در رابطه با نمای ساختمان آشنا شویم.
در ساختمانسازی به سوی بیرونی یک ساختمان نما گفته میشود. به طور کلی نمای ساختمان از دو عنصر اصلی تشکیل شده که شامل ارکان و اجزا میباشد. ارکان نما، ریتمهای عمودی و افقی و سطح آسمانه یک بنا محسوب میشود و تمامی جزییاتی که در دید ۱۴۰ درجه عمودی و ۱۶۰ درجه افقی دید انسان میشود و همچنین طراحی درب و پنجره اجزا یک نمای خانه محسوب می شود.
در طراحی نمای ساختمان خانه، نما مهمترین بخش بهشمار میرود زیرا نما چارچوب کار برای بقیه اجزای ساختمان را مشخص میکند. بسیاری از نماها ارزش تاریخی دارند و در کشورهای گوناگون قوانین سختگیرانهای در مورد موضوع تغییر نما وجود دارد که برخی از این قوانین هر گونه دگرگونی در نماهای تاریخی را ممنوع میکند.
از طراحی نما چهار عملکرد انتظار میرود:
اولین و قدیمیترین وظیفهای که نما به عهده دارد، وظیفهٔ محافظت از انسانها در مقابل تهدیدهای بیرونی است. انسان برای حفاظت خود در برابر عوامل جوی و اقلیمی از یک طرف و حیوانات موذی و انسانهای مزاحم از طرف دیگر، فضایی به نام خانه را برای خود ایجاد کرد.
تا زمانی که خانه برای ساکنان آن نقش حفاظ را بر عهده داشت و آن را برای محافظت خود در برابر تهدیدهای بیرونی میخواستند، نماسازی مفهومی نداشت. ساختمانهای مسکونی دیوارهای محکم و یکپارچهای محصور شده بودند که با حداقل نفوذی به بیرون بدنه تشکیل یک فضای عمومی را میدادند و نما سازی برای ساختمانهای مسکونی به مفهوم امروز آن نبود. چون نمای ساختمان حداقل منفذ را به بیرون داشت جلوی باد و باران، گرما و سرما و نفوذ عوامل حیوانی و انسانی را میگرفت، ولی ساختمان را از نور و تهویه لازم محروم میکرد. رفته رفته نیاز به این مواهب بیشتر شد و در نتیجه ایجاد روزنه در دیواره افزایش یافت، نیاز به پوستهٔ سومی برای حفاظت بیشتر شد.
شفافیت که یکی از اصول خرد گرایی و یک شعار سیاسی اجتماعی زمان بود، به معماری انتقال یافت و مفاهیم «سبکی» و «شفافیت» ارکان اصلی زیبایی شناسی
نو گرا شدند. صلابت و شکوهی که از گذشته به ارث رسیده بود و در نماها متبلور میگشت، از نظر سیاسی و فرهنگی زیر سؤال رفت و یکی از نقاط ضعف معماری و شهرسازی گذشته معرفی گردید. شعارهای عدم استفاده از تزیین و بی پیرایگی مزید بر علت شده، پنجرههای سراسری را رواج داد…
منظور معماران نوگرای نسل اول از شفافیت صرفاً «آن طرفش پیدا بودن» یک جنس، برای ایجاد رابطهٔ بصری میان درون و بیرون نبود. کالین روو(منتقد و نظریه پرداز آمریکایی/بریتانیایی) نشان میدهد که منظور از شفافیت خیلی بیشتر از آن چیزی بود که معماران نوگرای دههٔ پنجاه و شصت میلادی از آن برداشت میکردند.
او میگوید «شفافیت، همیشه در جایی اتفاق میافتد که در فضاها و محلهایی با دو یا چند سطح, چند سطح چند معنایی قابل ربط باشند”
نما تنها وظیفهٔ حفاظ و یک رابط درون و بیرون باقی نماند. از زمانی که لباس فرد معرف شخصیت وی پنداشته شد، خانه نیز به مثابه “لباس دوم ” میبایست، معرف شخصیت، ارج و مقام اجتماعی مالک خود باشد.”در معماری غرب نما یا فاساد دارای حالت نمایش است؛ بدان صورت که در همان وهلهٔ اول کسی را که پشت آن زندگی میکند، نشان میدهد. همه چیز معرف و نشانهٔ شخصیت خانوادگی است، همه چیز طبقهٔ اجتماعی و مالکیت صاحبخانه را نشان میدهد.
خارجیترین قسمت ساختمان را نماسازی میگویند
در انتخاب مصالح برای نماسازی باید دقت شود با توجه به اینکه نمای ساختمان در مقابل عوامل جوی شدید
تا نمای ساخته شده اولا در مقابل عوامل جوی مقاوم بوده و در ثانی زیبایی لازم را داشته باشد و همچنین با نمای ساختمانهای مجاور هماهنگی داشته باشد
برای نمای ساختمان میتوان از مصالح مختلفی مانند آجر نما، انواع سیمانکاری، انواع سنگ، انواع دانههای سنگی رنگی با چسبهای مخصوص یا انواع ورقهای فلزی آلمینیوم و … استفاده میشود.
بسته به اقلیم منطقه، نیازهای زیباشناسی، هویت شهر، مسائل اقتصادی و غیره میتوان از نمای کلاسیک در ساختمان استفاده کرد. طراحی و معماری کلاسیک منحصر به فرد است زیرا از جزئیات پیچیده و تزئینی برای به حداکثر رساندن زیبایی و عملکرد بهره میبرد. جالب است بدانید که حتی در زمان کنونی بسیاری از ویژگیهای کلاسیک در ساختمانها و سازههای معاصر، به ویژه در مناطق مسکونی مورد استفاده قرار میگیرد. در نمای کلاسیک انواع مختلفی از عناصر تاریخی و هنری ادغام میشوند تا ظاهر ساختمان باشکوه نشان داده شود.
معماری کلاسیک مفاهیمی مانند جسارت، فروتنی و فرهنگ را ارزشمند میداند. این مفاهیم باعث تعریف یک به یک اجزای نما ساختمان میشوند که در نهایت، یکپارچگی نما را تداعی میکنند. چنین ویژگی را میتوان در آثار به جای مانده در دوران پیش و بعد از اسلام مشاهده کرد؛ اما در عصر امروزی نمای کلاسیک به دلیل نداشتن تعریف اصولی و استفاده تقلیدی از المانهای بیهویت، یکپارچگی خود را از دست داده است.
در زیر مشخصات یک نمای کلاسیک را با هم بررسی میکنیم:
ساختمانهای کلاسیک معمولاً متقارن هستند، به این صورت که عناصری مانند ستونها و پنجرهها با فاصلهای مشخص از یکدیگر و به صورت تقارن در نما تعبیه شدهاند.
ستونها جزء اصلی یک نمای کلاسیک هستند. ستونها هم در دوران باستان و هم دوران بعد از این المان نقش ایستایی و پایداری در نما را تداعی میکند.. اسلام در آثار معماری مشاهده میشوند
ایوان جلویی در بالای خود دارای یک سقف است. بسیاری از ویلاها و ساختمانها دارای یک ایوان جلویی با ارتفاع کامل هستند که در بالای آن یک سردر کلاسیک قرار دارد.
ایوان جلویی ممکن است تنها بخشی از درب ورودی باشد.
معماری کلاسیک شامل مصالحی مانند سنگ، آجر و چوب است. در دوران باستان از سنگ به عنوان متریال اصلی استفاده میشد اما بعد از اسلام، آجر انتخاب بیچون و چرا معماران بود. امروز از هر دو متریال استفاده میشود.
طراحی کلاسیک ساختمانها اغلب دارای طرحهای دندانهای، نقوش تزیینی به شکل شاخ و برگ گیاهان، گل پیچک، خطوط صاف و منظم و تزئیات مربوط به سنگ نما و آجر نما هستن.
پنجرهها بزرگ و اغلب مستطیلی هستند و از یک قاب با تزئیات کم بهره میبرند. همچنین گاهی اوقات از نقوش اسلیمی در شیشه پنجرهها در نمای کلاسیک استفاده میشود. با اینکه در ساختمانهای متعارف امروزی شیشهها به صورت ساده استفاده میشوند.
روشهای زیادی برای اجرای نمای کلاسیک وجود دارد. اسکوب گذاری و رابیتس کاری دو روش معمول در این فرآیند هستند. در ادامه انواع روشهای اجرای نماهای کلاسیک معرفی شدهاند.
در این روش سنگ در سطح نما چیده شده و دوغاب پشت سنگ ریخته میشود. پس از خشک شدن ملات یا همان دوغاب، سنگ به نما میچسبد. در این روش احتمال جدا شدن سنگ از نما وجود دارد و امکان تغییر و بازسازی و جابجایی سنگ پس از نصب وجود ندارد. این روش به دلیل خلل و فرج کمی که در سنگ تراورتن و بسیار کمی که در سنگهای گرانیت و مرمریت وجود دارد همیشه با ریسک جدا شده از سطح همراه است.
در این روش، ابتدا سطح نما شاسی کشی شده و با نصب گیره پین دار در پشت سنگ، سنگ به صورت کشویی وارد شاسی میشود که بسیاری از آن تحت عنوان اسکوپ گذاری یاد میکنند. برخی سنگها که فاقد خلل و فرج و سوراخ بر روی خود هستند باید حتماً اسکوپ شوند تا دوام و ماندگاری بالایی داشته باشند سنگهایی مانند گرانیت و تراورتن اگر اسکوپ نشود نمیتوانند ماندگار باشند و پس از مدتی جدا میشوند
همانطور که میدانیم مهمترین مرحله ی هر ساختمان “طراحی پلان خوب ” که کلیه ی نیازهای کارفرما را طبق اصول و ضوابط و استاندارد تامین نماید هست. برای شروع “طراحی یک پلان ایده آل برای ویلا” میبایستی عوامل زیادی را در نظر بگیریم:
ابتدا لازم است که موقعیت زمین ویلایی خود را بررسی نماییم: برای این کار کافیست که نقشه ی هوایی ملک را + ابعاد طبق سند زمین با کاربری باغ یا ویلا را داشته باشیم.
برای فهم بهتر این موضوع مراحل بررسی زمین را طبق تصاویر پیش میبریم:
در این پروژه خواسته های کارفرما بدین صورت میباشد:
بعلت عرض کم زمین میباید تفکیک فضایی صورت میپذیرفت به این شکل که با توجه به گذر اصلی در ضلع شرق و قرارگیری ورودی در این ضلع پس از ورود به ملک فضایی بعنوان پارکینگ و نگهبانی لحاظ شود. پس از آن ساختمان اصلی و در انتها محوطه سازی و فضای سبز و آلاچیق قرار گیرد.
داشتن یک سالن بزرگ و یک اتاق مستر در همکف برای سالمند و یک استخر سرپوشیده از خواسته های اصلی کارفرما میباشد و مابقی فضاها از جمله اتاق خوابها و فضای نشیمن در طبقه ی بالا قرارگیرد.
قبل از شروع طراحی و حتی قبل از” طراحی پلان ویلا “میبایستی سبک طراحی توسط کارفرما مشخص شود.
سبک طراحی مد نظر سبک معماری مدرن میباشد که در ادامه ارکان اصلی معماری مدرن را توضیح میدهیم.
برای شروع “طراحی پلان های ویلایی” لازم است که همزمان به نمای پروژه نیز توجه شود. بطور کلی چون اصولا ساختمان های ویلایی درگیر ضوابط شهرسازی یا نظام مهندسی به میزان زیاد نمیباشد و زیبایی حجم و نمای ساختمان و همچنین تامین دسترسی ها و نور مناسب فضاها در الویت میباشد میبایستی با شروع طراحی پلان بیرون زدگی ها، تورفتگی ها و در کل پیش بینی های لازم جهت داشتن یک “نمای زیبای ویلایی” را مدنظر قرار دهیم و همزمان با طراحی پلان ، طراحی نما را هم پیش ببریم.( البته بصورت تصورات ذهنی و سه بعدی).
به این دلیل که ابتدا میبایستی پلان و نقشه ی ویلا آماده گردد و پس از تایید نهایی کارفرما به سراغ تکمیل حجم و نمای ویلا برویم.
پلان ویلا مدرن
تفکیک فضای سالن با استخر سرپوشیده
طراح پلان : عاطفه بهشت نژاد
راه های ارتباطی: واتساپ و تماس از طریق شماره ۰۹۱۳۲۱۱۲۷۶۷
دیدن نمونه های بیشتر از مجموعه ی پلانکده در سایت
پس از تایید طراحی پلان ویلا توسط کارفرما به سراغ طراحی نمای ویلا به سبک مدرن میرویم.
در این بخش لازم است کلیه ی عوامل تاثیر گذار در طراحی نما را پس از انتخاب سبک طراحی در نظر بگیریم، عواملی چون : منطقه ی قرارگیری ملک و ویلا، مصالح در دسترس جهت اجرای نما، بودجه ی کارفرما جهت خرید مصالح نما، پیشنهاد انواع متریال قابل استفاده در نما و انتخاب نهایی توسط مالک.
حجم و نمای این ویلا با توجه به موقعیت قرارگیری ملک در شمال کشور، کاملا بصورت مدرن با متریال هایی همچون بتن پیش ساخته و شیشه در نظر گرفته شد.
در اینجا لازم است که انواع “سبک طراحی نما” را بررسی نماییم:
طراحی ویلا یکی از حرفهها و فعالیتهای مهم است که هدف آن خلق کردن یک ویلا با سبک مورد نظر و ظاهر زیبا است. از آن جایی که شما آزادی بیشتری در طراحی و ساخت ویلا دارید، پس میتوانید خانه ویلایی خود را تا حد بسیار زیادی شبیه به خانه رویایی و ایده آل خود بسازید. طراحی ویلا بر خلاف نظر عموم، حرفه بسیار دقیق و ظریفی است و به همین دلیل حتما باید توسط یک متخصص حرفه ای و با تجربه انجام بگیرد تا نتیجه مطلوب حاصل شود.
این سبک در میانهی قرن بیستم از اواسط دهه ی ۱۹۴۰ میلادی تا سال ۱۹۷۰ رواج پیدا کرد.سبک مدرن در واقع پس از جنگ جهانی اول در آمریکا به وجود آمد و نتیجه تمایل و اشتیاق این کشور به سبک مدرنیته بود. در این دوره طراحی، تعریف جدیدی پیدا کرد. سبک مدرن بر فرمهای تمیز و شسته رفته، استفاده از مواد طبیعی و یکپارچه کردن فضای بین داخل و خارج تأکید و ترکیبی از آسایش و شیک بودن را به همراه دارد. در واقع این سبک بین چیزی که در طبیعت وجود دارد و چیزی که ساخته دست انسان است ارتباط برقرار میکند. با معرفی این سبک, دوره تازهای در زندگی آمریکایی پدید آمد و مردم درخانههای خود از مزایای جدیدی بهرهمند شدند مثل پنجرههای عریض، دربهای کشویی، پاسیو و هرچیزی که بین دنیای داخل منزل و بیرون ازمنزل ارتباط برقرار میکرد
اساس سبک مدرن بر اساس اشکال ساده، خطوط مستقیم و صاف می باشد و شامل حداقل آیتم های تزئینی است. این سبک فضاهایی با خط دید مستقیم، ساده و بزرگ و با تمرکز بر کارایی و نظم را فراهم میکند.
فلسفه سبک مدرن بر مبنای ایجاد فضاهایی کاربردی در عین سادگی و به دور از تزئینات و تجملات است و در آن استفاده از متریال هایی از جمله فلزات، شیشه، سیمان و… که همگی به لطف صنعت مدرن در اختیار ما هستند، به وفور دیده می شود.
بیشتر زیبایی طرح ویلای مدرن به دلیل ساده بودن آنها است. طراحی مدرن با وجود این که خاص است، اما محدودیتی خیلی زیادی در آن وجود ندارد و به همین دلیل امکان ندارد که ویلاهای طراحی شده بر اساس این سبک ظاهرهای خیلی شبیه به هم پیدا کنند. بناهای مدرن از لحاظ به کارگیری رنگ نیز، نامحدود هستند اما بنا به دلایلی معمولا رنگهای خنثی به میزان زیادی در آنها به کار میروند؛ البته طراحان سبک مدرن در کنار رنگهای خنثی از رنگهای روشن نیز استفاده میکنند تا رنگها در کنار یکدیگر ترکیب خوبی را پدید بیاورند. معمولا طراحان خبره و متخصص در این سبک، به نحوی رنگها را در کنار هم قرار میدهند تا بتوانند از تاثیرات روانشناسی آنها برای خلق یک فضای بهتر استفاده کنند.
معماری کلاسیک به معماری یونان و روم باستان، به خصوص از قرن پنجم قبل از میلاد (در یونان) و قرن سوم میلادی (در روم) اشاره دارد. تصویر ساده و رایجی که بعد از شنیدن نام سبک کلاسیک در ذهنها نقش میبندد، معبدی مستطیل شکل است که چندین ستون در روبهرو یا اطراف آن قرار دارد. ستونهایی که برای تحمل وزن اِسپَر یا همان پیشانیِ این معابد در نظر میگرفتند، انعطافپذیری بالایی داشتند. در واقع تا قرنها به این ویژگیِ سبک کلاسیک به عنوان راز زیبایی ساختمانها و تناسب آن نگاه میشد.
ستون، شناختهشدهترین جزء معماری کلاسیک به حساب میآید و وزن سقف را تحمل میکند. ستونها به خصوص از لحاظ بصری، در نمای ساختمان نقش مهمی بازی میکردند و معمولاً از مجسمه و نقش برجسته برای دکور آنها کمک میگرفتند. یونانیها تقریباً تمامی ساختمانهایشان را با ستونهای عمودی و سقفهای مسطح میساختند؛ اما رومیها این سبک را توسعه داده و با استفاده از طاق توانستند تعداد ستونهای حامل را کاهش داده و فضای بیشتری را به نمای داخلی بنا اختصاص بدهند.
معماری کلاسیک دارای خصوصیات یکسانی است چه در نمای ساختمانهای شهری و چه در نمای کلاسیک برای ویلا و یا برای هر جای دیگری. بارزترین خصوصیت معماری کلاسیک استفاده از عناصر حجمی و فیزیکی معماری کلاسیک، تقارن و حجم نمایی آنهاست. طراحی نما بر اساس تقارن و تناسب ریاضی به جای تکیه بر تزئینات پیچیده و غیر متقارن مزیت دوچندانی دارد.
“ویلاهایی که نمای کلاسیک” دارند، ظاهری مجلل و منحصر به فرد دارند. در این نوع نماها از سنگهای بزرگ برای ساخت نما استفاده میشود و نمای سنگی به ساختمان هویت خاصی میدهد.
مزایای زیاد “نمای کلاسیک برای ویلا” باعث شده است امروزه شاهد افزایش به کار بردن این نوع نما در ویلاهای شمال کشور باشیم. ویلا مکانی برای استراحت و آرامش است به همین خاطر باید در انتخاب نمای بیرونی و طراحی داخلی آن نهایت دقت و توجه را داشته باشید تا بتوانید یک محیط دلچسب و دلنشین را به وجود آورید. از مزایای نمای کلاسیک برای ویلا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
این نوع نما از استحکام و مقاومت بالایی برخوردار است. این ویژگی آن باعث شده است افراد بتوانند با خیال راحت، سالهای سال بدون نگرانی درمورد خرابی نما از آن استفاده کنند. همانطور که میدانید برخی از نماها به خاطر استحکام پایین خود، به رطوبت و تغییرات آب و هوایی واکنش نشان داده و بعد از مدت کوتاهی، زیبایی خود را از دست میدهند و باعث خرابی ساختمان نیز خواهند شد.
به دلیل کاربرد عناصر ایران باستان در نمای کلاسیک برای ویلا، این طراحی به نوعی بومیسازی شده است که با فرهنگ ما ایرانیان بسیار هماهنگ است. به همین دلیل هنگامی که یک نمای کلاسیک را مشاهده میکنیم احساس آشنایی و آرامش در ما به وجود میآید.
یکی دیگر از مزایای نمای کلاسیک برای ویلا، در دسترس بودن مصالح مورد نیاز است. این مصالح به راحتی در ایران تولید شده و در دسترس افراد قرار میگیرد. بنابراین جایی برای نگرانی درمورد واردات مصالح از کشورهای دیگر وجود نخواهد داشت.
میدانید که نمای کلاسیک به نوعی به ویلا یک نوع شخصیت ویژهای میدهد و این شخصیت و شاخصسازی میتواند یک عامل تمایز در ویلا به شمار آید. بنابراین سعی کنید در طراحی نمای کلاسیک از نما ویلاهای دیگر کپیبرداری نکنید تا همواره ویلایی خاص و متمایزی داشته باشید.
نمونه های طراحی ویلا به سبک مدرن و کلاسیک جهت آشنا شدن مالکین و انتخاب درست با توجه به سلیقه ی خود:
گروه فنی مهندسی پلانکده بر آن است که بهترین خدمات طراحی اعم از طراحی پلان ( نقشه های معماری مسکونی/ویلایی/تجاری و اداری) طراحی انواع سبک نما با توجه به خواسته و بودجه ی کارفرما , طراحی دکوراسیون داخلی , طراحی روف گاردن طراحی محوطه باغ و ویلا طراحی رستوران و کافیشاپ و در کل طراحی هرآنچه مربوط به ساختمان است را در کمترین زمان و نازلترین قیمت بصورت آنلاین جهت صرفه جویی در زمان کارفرمایان محترم را ارائه میدهد.
تمامیه خدمات طراحی پلان/طراحی نما / طراحی داخلی در سراسر ایران و در شهرهای مختلف اصفهان/تهران/بوشهر/کرمان / مشهد و شهرستان ها قابل سفارش از طریق واتساپ و ارتباط مستقیم با ما میباشد.
برای طراحی ساختمان های خود از مرحله ی شروع طراحی پلان، طراحی نما و دکوراسیون داخلی به سبک دلخواه خود در کمترین زمان و نازلترین هزینه توسط تیم مهندسی طراح حرفه ای در اصفهان و کلیه ی شهرستان بدون مراجعه ی حضوری و صرفه جویی در وقت خود با ما در ارتباط باشید.
نمای ساختمان ایرانی میتواند به سبک های مختلفی طراحی شود.
سبک مدرن و کلاسیک جزء سبک های پرطرفدار طراحی نمای ساختمان هستند, و اینبار به سراغ زیباترین طراحی نمای مدرن ساختمان رفتیم.
این سبک از طراحی نمای ساختمان در سطح شهر زیاد دیده میشود اما ممکن است که همه ی نماها به این سبک به اندازه ی کافی از اصول و تناسبات معماری به درستی پیروی نکرده باشد. در طراحی نمای مدرن میبایستی به چندین نکته توجه نمود که برخی از این موارد را در زیر به آن اشاره میکنیم:
طراحی نمای ساختمان با رعایت اصول سبک مدرن از قبیل : عدم استفاده از متریال های متعدد، استفاده از خطوط عمودی و افقی در کلیت نما و ایجاد منهنی های ظریف، عدم استفاده از قرینگی در احجام و فرم های نما.استفاده از مصالح به روز .
طراحی نمای فوق توسط خانم مهندس عاطفه بهشتی از گروه مهندسین پلانکده در اصفهان انجام شده است.
ساختمان دارای ۵طبقه روی پیلوت میباشد که هر طبقه شامل سه واحد مسکونی است.
طراحی پلان و نقشه های این مجتمع مسکونی نیز به صورت مدرن انجام شده و قصد ما بر این بوده که بیشترین میزان نور و همچنین بهترین نقشه از لحاظ روابط فضایی را هر واحد داشته باشد.
مصالح به کار رفته در نمای این پروژه سنگ مشکی گرانیت و آجر سفید هست که به صورت عمودی کار شده است.
برای استفاده ی حداکثری از نور طبیعی جهت شمال آجرها بصورت کرکره ای کار شده است که نور از مابین این آجرها به داخل فضا بتابد و همچنین حریم همسایگی نیز رعایت شود.
برای طراحی نمای ساختمان های مسکونی میبایستی به قوانین و ضوابط هر استان و منطقه بطور کامل مسلط باشیم و همچنین بودجه ی ساخت کارفرما را در نظر داشته باشیم.
بطور مثال جهت طراحی نمای خارجی ساختمان های مسکونی در استان اصفهان میبایستی نکات زیر را حتما در طراحی خود رعایت کنیم:
به هنگام جانمایی پنجره ها در هر ضلع نما بایستی ارتفاع مجاز پنجره ها در نظر بگیریم، این عدد درنمای ضلع شمال و جنوب و شرقی غربی متفاوت میباشد. در نمای ارائه شده که نمای ضلع شمال پروژه میباشد ,شروع هر پنجره از کف هر طبقه به میزان ۱متر ۷۰سانت میباشد.این فاصله جهت حفظ حریم همسایگان شمالیه پلاک میباشد.
در اصفهان اکثریت نماها میبایستی مصالح غالب آنها آجر باشد , البته رنگ آجر هم میبایستی به تایید شهرداری منطقه برسد.
رعایت ضوابط آتشنشانی: جهت امنیت ساکنین هر پروژه میبایستی طراحی نرده های تراس هر واحد بنحوی طراحی گردد که خردسالان نتوانند بصورت پلکانی از آن بالا بروند, همچنین رعایت ارتفاع ۱٫۲۰سانت جهت حفاظ ها الزامی میباشد.
باتوجه به موارد برسی شده در بالا برای طراحی نمای ساختمان مسکونی، گروه فنی مهندسی پلانکده بهترین خدمات مهندسی آنلاین خود را در سراسر ایران و استان های مختلف با توجه به بودجه ی کارفرما و سلیقه ی شخص در کمترین زمان با بهترین قیمت ارائه میدهد.
مهندس سرکار خانم عاطفه بهشتی : ۰۹۱۳۲۱۱۲۷۶۷
سوالات متداول
برای مشاوره و خرید انواع سنگ های ساختمانی با نازلترین قیمت با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:
۰۹۱۳۳۱۵۲۵۰۱
۰۹۲۱۴۶۲۴۶۲۲
10 دیدگاه
سلام
وقت بخیر. برای ساختمان دو بر، ۴طبقه نمای مدرن مد نظرمون هست انجام بدیم، چه اطلاعاتی لازم هست و هزینش چقدره ؟
سلام و درود
شما لطف کنید از طریق واتس اپ با ما در ارتباط باشید و یا تماس بگیرید تا راهنماییتون کنیم
سلام.وقت بخیر. برای مشاوره جهت طراحی نمای مدرن ساختمانی که داریم از چه طریقی میتونیم اقدام کنیم؟
میتونید از طریق شماره واتس اپ با سرکار خانوم بهشتی در ارتباط باشید، ایشون کامل شمارو راهنمایی خواهند کرد
سلام.مشاوره رایگان هست جهت انتخاب سبک طراحی؟
سلام دوست عزیز
بله حتما، خوشحال میشیم بتونیم راهنماییتون کنیم، هر نوع طراحی خواستین در خدمتیم
سلام، از طرحی که برای نمای ساختمانم تهیه کردید بی نهایت رضایت دارم بسیار اصولی و زیبا بود و به موقع آماده و تحویل شد
خواهش میکنم، رضایت شما باعث خوشنودی و انگیزه بیشتر ما خواهد شد، با آرزوی موفقیت برای شما
سلام وقتبخیر
هزینه نمای مدرن یک ساختمان در به حیاط ۱۲ در ۱۶ متر چقدر می شود.
نما آجر سفید و شیشه
سلام وقتتون بخیر
لطفا از طریق واتس اپ با ما در ارتباط باشید
در خدمتتون هستیم